Seijgraaf BV

Seijgraaf BV, sinds 1985, helpt organisaties om hun producten of diensten in het vergoedingensysteem te krijgen en te houden. Wij stellen op basis van de verkregen informatie een plan op hoe de vergoeding te verkrijgen en kunnen de uitvoering om de vergoeding te krijgen, ter hand nemen. Bij alle onderdelen in het proces om vergoeding te verwerven of te behouden, kunnen wij helpen.

Wij, Team NL, stellen op basis van de verkregen informatie een plan op hoe de vergoeding te verkrijgen en kunnen de uitvoering om de vergoeding te krijgen, ter hand nemen. Bij alle onderdelen in het proces om vergoeding te verwerven of te behouden, kunnen wij helpen. Ook in andere Europese landen waar wij werken met Team EU.

In samenwerking met partners is een uitgebreide questionnaire ontwikkeld met relevante vragen. Antwoorden op de vragen maken het snel ontwikkelen van een strategische aanpak mogelijk. De samenwerking met partners is vorm gegeven in Maxinsight BV.

In 2022 is Seijgraaf partner geworden van Tesseract BV. Het doel van Tesseract BV is:

To provide an end-to-end value chain solution for the Global life science and medtech industry and be the one stop shop high quality partner, ensuring an optimal strategy for a successful market entry, considering all relevant facets, including country-specific market access and reimbursement parameters.

Voor Tesseract is Seijgraaf verantwoordelijk voor de Europese market access en reimbursement. Voor de Nederlandse markt werken wij samen met diverse partners.

Seijgraaf heeft voor de market access  en reimbursement voor de overige Europese landen het Zwitserse bedrijf IHC Switzerland sarl verantwoordelijk gemaakt. IHC werkt met vele partners in Europa, waaronder Alpscapes in Oostenrijk, Ambiom in Slowakije, Asgard in Spanje, MArS in Duitsland, Medconsult in Frankijk.